Bloggaajaksi?

HALUATKO BLOGGAAJAKSI

Bloggaajayhteisömme tähtinä loistavat 28 tyylikästä Indiedays-blogia. Muotia, kauneutta ja lifestyle-aiheita käsittelevät Indiedays-blogit kuuluvat Suomen suosituimpiin, ja ne ilmestyvät Indiedaysin omilla sivuilla.

Tämän lisäksi blogiportaalimme kautta voi seurata 500 tarkoin valikoitua laadukasta Inspiration-blogia. Inspiration-blogit laajentavat portaalimme tarjontaa ruoan, sisustuksen ja lifestyle-aiheiden maailmaan.

Olemme ylpeitä rohkeista bloggaajistamme. He jakavat päivittäin elämäänsä lukijoiden kanssa, ja antavat lukijoillemme ideoita ja inspiraatiota sekä arkeen että juhlaan. Kukin bloggaaja toimittaa blogiaan täysin itsenäisesti, Indiedaysin eettistä ohjeistusta noudattaen.

Tunnetko ansaitsevasi paikan tässä joukossa? Jos olet pitänyt blogiasi vähintään vuoden, sinulla on tuhansia lukijoita, blogisi on sisällöltään persoonallinen ja inspiroiva, kuvat laadukkaita ja riittävän suurikokoisia, ja päivität blogiasi aktiivisesti, sinussa saattaa olla ainesta blogiyhteisömme jäseneksi. Kerro meille itsestäsi ja blogistasi ja muista mainita blogisi osoite, niin pääsemme tutustumaan siihen: indiedays@indiedays.com

Omat suosikit – helppo tapa lukea blogeja

Omat suosikit –toiminnolla voit parissa minuutissa luoda itsellesi sivun, josta näet seuraamiesi blogien uudet postaukset yhdellä silmäyksellä. Kirjautuminen tapahtuu helposti Facebookin avulla. Kirjaudu tästä: