Tietoa palvelusta

YKSI SIVUSTO, 500 BLOGIA, TUHAT IDEAA

Indiedays tarjoaa lukijoilleen uuden tavan seurata blogeja elämyksellisen kuvavirran avulla. Olemme kutsuneet portaalimme blogimaailmaan 500 laadukasta blogia, joista löydät joka päivä uutta inspiraatiota elämääsi. Sivuiltamme saat ideoita pukeutumiseen, ruoanlaittoon, sisustamiseen ja oman elämän piristämiseen vaikkapa uudella meikillä tai kampauksella.

Indiedaysin tähtinä säteilevät sivuillamme ilmestyvät 23 tyylikästä muoti- ja lifestyle-blogia, jotka kuuluvat Suomen blogimaailman suosituimpiin. Upeat Indiedays-bloggaajat löydät täältä.

mosaiikki2

Portaalimme sisällön monipuolisuuden takaavat 500 Indiedays Inspiration -blogia, jotka on kutsuttu yhteisöömme laadukkaan ja inspiroivan sisältönsä ansiosta. Kun etsit uusia ideoita, tutustu bloggaajiemme uusimpien postausten värikkääseen kuvavirtaan:

kuvavirtavalmis

Kuvavirtoja voit selailla myös valikoidusti Indiedaysin viidessä eri kategoriassa, jotka ovat:
MuotiKauneusSisustusRuoka ja Lifestyle.

Uusia laadukkaita blogeja etsiessäsi käy tutustumassa blogihakemistoomme.

Muista seurata Indiedaysia myös älypuhelimellasi, iPadilla ja muilla mobiililaitteilla. Sivu on toteutettu siten, että se mukautuu erikokoisille päätelaitteille, joten lukeminen on helppoa myös pienemmiltä näytöiltä.

Innokkaille blogien lukijoille suosittelemme Omat suosikit -toimintoa, jonka avulla näet kaikkien lempiblogiesi päivitykset samalta sivulta. Suosikkien lisääminen on helppoa, alkuun pääset tästä.

juhlat

NÄIN BLOGGAAJAYHTEISÖMME TOIMII

Kaikki Indiedays- ja Inspirationin-bloggaajat toimivat itsenäisesti ja vastaavat oman bloginsa sisällön julkaisemisesta. Indiedays toimii bloggaajiensa yhteistyökumppanina ja tukiverkostona auttaen blogeja saamaan uusia lukijoita. Autamme bloggaajiamme kehittymään ja tarjoamme heille mahdollisuuksia osallistua media-, muoti- ja lifestyle-alan sisällön toimittamiseen ja tapahtumiin sekä verkostoitumaan alan osaajien kanssa.

Kaikki bloggaajamme ovat sitoutuneet toiminnassaan noudattamaan Indiedaysin bloggaajien eettistä ohjeistusta, jossa on kuvattu toimitustyön ja mainonnan yhteiset pelisäännöt. Ohjeistuksen mukaisesti Indiedaysilla ei ole oikeutta eikä halua puuttua bloggaajiensa blogin sisältöön. Eettiseen ohjeistukseen pääset tutustumaan täällä.

Indiedays maksaa bloggaajille palkkiota heidän tuottamastaan sisällöstä. Indiedays puolestaan saa tuloja sivuston mainostilan myynnistä ja tarjoamalla yhteistyökampanjoita mainostajakumppaneille.

Indiedaysin tavoitteena on parantaa bloggaajien asemaa mediassa ja antaa heille mahdollisuus kehittyä muodin ja median ammateissa. Monelle bloggaajalle yhteisömme kautta saatu näkyvyys tukee heidän tulevaisuuden uratavoitteitaan ja avaa ovia uusille mahdollisuuksille.

MITEN INDIEDAYS SYNTYI

Vuoden 2009 syksyllä Indiedaysin perustajat huomasivat Suomen verkkosivustojen epäkohdan: vaikka monilla blogeilla oli suuri määrä lukijoita, eivät bloggaajat itse hyötyneet menestyksestään taloudellisesti. Näin syntyi idea koota useita laadukkaita blogeja samalle sivustolle, jolloin bloggaajat voisivat saada tuloja sivuston mainosmyynnistä. Uusi blogiportaali avattiin tammikuussa 2010, jolloin Indiedaysista tuli yhdessä yössä Suomen suosituin muotisivusto.

Indiedays on itsenäisten bloggaajien yhteisö. Indie on lyhenne englannin kielen sanasta independent, mikä tarkoittaa itsenäistä. Indiedays-nimi viittaa riippumattomaan elämän vaiheeseen, jossa etsitään, kokeillaan ja kehitytään.

MEIDÄT LÖYDÄT MYÖS
FACEBOOKISTA JA TWITTERISTÄ.

 

Omat suosikit – helppo tapa lukea blogeja

Omat suosikit –toiminnolla voit parissa minuutissa luoda itsellesi sivun, josta näet seuraamiesi blogien uudet postaukset yhdellä silmäyksellä. Kirjautuminen tapahtuu helposti Facebookin avulla. Kirjaudu tästä: