Kuinka sujuu bloggaajalta mallikävely?

10.4.2013 klo 16:37

cIndiedays BLOGi TV:n kolmannessa jaksossa tutustutaan jälleen mallimaailmaan, kun Javs-blogin Jasmin kokeilee siipiään mallina. Brand-mallitoimiston Head Booker Nora Ojala kävi bloggaajan kanssa läpi muun muassa mallin työn perusasioita ja catwalk-kävelyä. Bloggaaja sai myös kuulla, miten rankkaa aloittelevan mallin työ on. Katso uudesta jaksosta, miten Jasmin pärjäsi ja nappaa Noran vinkit mallinurasta haaveileville!

On varmasti monia, joilla mallintyöstä tulee ensimmäisenä mieleen glamour, raha ja työn helppous. Itsekin mallina työskennellyt Nora antaa kuitenkin varsin erilaisen kuvan: aloittelevilla malleilla kilpailu on kovaa ja töitä joutuu usein tekemään ilmaiseksi kauan. Mallinurasta unelmoivan on myös oltava valmis suuntaamaan ulkomaille: Suomen kuviot ovat liian pienet monipuolisen mallikansion kokoamiseen.

edduun2

Katso miten Jasminin päivä mallikokelaana sujui ja nappaa Noran vinkit. Lue Jasminin postaus täältä.

Muista myös kurkata täältä, miten Life of Silja-blogin Siljan casting Noran kanssa onnistui.

Kurkista myös BLOGi TV:n koostesivulle!

10.4.2013 klo 16:37

Omat suosikit – helppo tapa lukea blogeja

Omat suosikit –toiminnolla voit parissa minuutissa luoda itsellesi sivun, josta näet seuraamiesi blogien uudet postaukset yhdellä silmäyksellä. Kirjautuminen tapahtuu helposti Facebookin avulla. Kirjaudu tästä: